Tailored solutions to sustain your growth

Wie zijn wij?

Sinds 1990 zorgt TMA International, een fiduciair bedrijf, voor uw boekhoudkundige behoeften zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Wij ondersteunen bedrijven en particulieren bij het beheer van hun financiële activiteiten. Wij leveren onze expertise aan vermogensbeheerders, internationale bedrijven, vastgoedondernemingen en -fondsen, beheermaatschappijen en andere commerciële ondernemingen. Wij verzorgen ook uw privé boekhouding en fiscale verplichtingen.

Bij TMA International begrijpen we de uitdagingen van de digitalisering en hebben we ultramoderne softwaretools geïmplementeerd om het beheer van uw dossiers te optimaliseren. Wij zijn in staat om
u rapporten op maat aan te bieden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Omdat elk bedrijf uniek is en een persoonlijke aanpak verdient, ondersteunen onze oplossingen op maat uw groei.

Onze waarden

Onze expertise wordt elke dag belichaamd door kernwaarden: bekwaamheid, beschikbaarheid en flexibiliteit.

Competentie

Competentie is onze kracht en vormt de basis van ons werk. Wij zijn voortdurend op zoek naar de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden in ons vakgebied om beter aan uw behoeften te voldoen.

Beschikbaarheid

Omdat we weten hoe belangrijk het is dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen, is ons team attent en beschikbaar om uw vragen op elk moment te beantwoorden.

Flexibiliteit

Ten slotte beschouwen wij flexibiliteit als een essentiële kwaliteit om ons aan te passen aan de verschillende contexten waarin u actief bent en om oplossingen op maat aan te ieden. Onze naam TMA rijmt met Tailor-MAde en onderstreept ons engagement om flexibele en aangepaste oplossingen te bieden voor elke situatie.

U kunt op ons rekenen om u in al uw initiatieven te ondersteunen.

Ons team

Jean-Christophe Cardon de Lichtbuer

Jean-Christophe Cardon de Lichtbuer, onze CEO, is een Chartered Accountant and Tax Advisors I.T.A.A. Hij heeft een Bachelor in accounting van EPHEC (1989) en een tax sciences diploma van het EPHEC (1992). Hij trad in 1991 in dienst bij TMA International.

Bruno Teixeira

Bruno Teixeira, vennoot en bestuurslid, trad in 2000 in dienst bij onze fiduciaire onderneming en werd vennoot in 2014. Hij heeft een Bachelor in accounting (EPHEC – 2000) en is sinds 2014 Chartered Accountant I.T.A.A..

Quentin Maes

Quentin Maes heeft een bachelor in accounting (EPHEC – 2007) en een specialisatie in tax sciences (EPHEC – 2014). Hij vervoegde ons team in 2008 en werd onlangs aandeelhouder na 14 jaar ervaring bij TMA.

Serge Declerck

Serge Declerck behaalde in 1993 een Master in Business Administration. Serge vervoegde ons team in 2014 als aandeelhouder en is als onafhankelijk bestuurder betrokken bij verschillende ondernemingen die actief zijn in verschillende sectoren.

Onze expertisegebieden

Bij TMA International draait onze dienstverlening om drie complementaire expertises:

Accountantsdiensten en juridische ondersteuning

Vanzelfsprekend leveren wij boekhoudkundige diensten en juridische ondersteuning voor uw jaarrekeningen. Wij luisteren naar uw behoeften en stemmen onze diensten af op het profiel van uw groep. Wij staan u bij in de communicatie met uw accountants. Indien uw specifieke situatie dit vereist, kunnen wij jaarrekeningen opstellen in overeenstemming met de IFRS-normen. Wij bieden u onze expertise en flexibiliteit om u te helpen uw bedrijf doeltreffend te beheren.

cover

Fiscale dienstverlening

TMA International biedt ook fiscale diensten aan. Wij helpen u met al uw fiscale verplichtingen en voldoen aan uw behoeften op het gebied van vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en BTW. Wij zijn er ook om u te helpen bij een belastingcontrole en om uw belangen te verdedigen. Plant u een internationaal project? Wij begeleiden u bij al uw projecten dankzij ons netwerk, zoals bijvoorbeeld belastingadvocaten.

Adviesdiensten

Onze opdracht bestaat er ook in u te adviseren over strategische keuzes in verband met uw onderneming (uitvoering van een geoptimaliseerd en aangepast beloningsplan) en u te begeleiden in de verschillende fasen van uw ontwikkeling (oprichting, opstelling van financiële plannen, herstructurering, verkoop, overname, familie- of successieplanning), rekening houdend met alle fiscale en juridische aspecten. Sinds meer dan 30 jaar heeft TMA een netwerk opgebouwd van zeer gespecialiseerde advocaten in verschillende domeinen. Dit netwerk is het resultaat van een relatie van wederzijds vertrouwen, waardoor TMA voor elke situatie oplossingen op maat kan verkrijgen.

cover
Bij TMA International bieden we adviesdiensten en zorgen we voor uw boekhoudkundige en fiscale behoeften, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Contacteer ons

TMA International

Boulevard Saint-Michel 125 • 1040 Etterbeek

tma@tma-international.be

+32 2 679 08 40

    Openingsuren

    Van Maandag tot vrijdag:

    Van 9u tot 18u

    Zaterdag en zondag: Gesloten